بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ چیست؟

بیزینس کوچینگ (Business Coaching) یا مربی‌گری کسب‌ و کار، به فرآیندی می‌گویند که در آن، صاحبان کسب و کارهای کوچک و بزرگ از یک شخص که به او مربی کسب و کار گفته می شود، کمک می‌گیرند تا به اهدافی که از پیش تعیین کرده اند برسند. این اهداف می توانند حل مسائل، عبور از موانع و چالشها، رشد و توسعه و… باشند.

بیزینس کوچ (مربی کسب و کار) کیست؟

کوچ‌ها افراد متخصصی هستند که به شما کمک می‌کنند تا به آگاهی برسید، مسائل را خودتان کشف کنید و یاد بگیرید که چگونه به اهداف تان برسید. کوچ‌ها هرگز شما را نصیحت نمی‌کنند و فقط به شما راهکار ارائه نمی‌دهند، بلکه آن‌ها با استفاده از دانش و تجربیات ارزشمندی که دارند، به شما کمک می‌کنند تا نقشه راه را برای پیشبرد اهدافتان تعیین کنید و به نتیجه مطلوب برسید.

نقش یک مربی کسب و کار چیست؟

همانطور که افراد برای کسب تجربیات ارزشمند و رسیدن به موفقیت نیاز به مربی دارند، کسب و کارها هم برای رشد و توسعه به مربی های باتجربه نیازمند هستند. و مربیان کسب و کار نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه آن دارند. نهایتاً کوچ به شما کمک می‌کند که از شرایط فعلی به شرایط مطلوب یا هدف نهایی دست یابید. او در کل این مسیر در کنار شماست و به شما کمک می‌کند تا بتوانید بهترین تصمیم‌ها را بگیرید و بهترین مسیر را طی کنید.

چرا بیزینس کوچینگ مهم است؟

فرقی نمی‌کند که صاحب کسب و کاری هستید که مشکلات زیادی دارد یا یک کسب و کار موفق که قرار است از این هم موفق‌تر شود، مهم نیست که کارتان را تازه شروع کرده‌اید یا در میانه راه هستید، یک شرکت کوچک و نوپا هستید یا یک برند بزرگ و خوش آوازه، در هرصورت بیزینس کوچینگ به رشد و ارتقای روز افزون کسب و کار شما کمک خواهد کرد.

مشکل اینجاست که اغلب شرکت‌های کوچک حاضر به پرداخت هزینه های یک بیزینس کوچ نیستند یا آن را کاربردی نمی‌پندارند. اما این را بدانید که نرخ بازگشت سرمایه کوچینگ 700٪ بوده و رضایت مشتریان آن نزدیک به 98٪ می‌باشد.

فرق مشاور و مربی کسب و کار چیست؟

با اینکه کوچینگ و مشاوره تا حدودی مشابه هم هستند، ولی تفاوت های مهمی بین این دو مقوله وجود دارد. مشاور معمولا فردی است که در حوزه خاصی تبحر دارد و بیشتر به ارائه راه‌حل در مساله‌‌ای تمرکز دارد. مشاور با کلاینت ها همکاری می‌کند تا مشکلات آن ها را حل نموده و وقتی این مساله از بین برود همکاری مشاور با کلاینت تمام خواهد شد. در واقع، مشاور فقط به سوالات شما پاسخ می دهد و مسئولیت دیگری ندارد.

اما کوچ از رویکرد جامع‌تری استفاده می‌کند. مثلا، موقعیت مورد نظر را به همراه کلاینت بررسی کرده و دوش به دوش کلاینت حرکت می‌کند. در واقع، کوچ لزومی ندارد که خودش یک کارشناس در کسب و کار کلاینت باشد. خود کلاینت، کارشناس است. کوچ به همراه کلاینت و با استفاده از دانش و تخصص خود او به راه حل می رسد.

دانش و آگاهی تان را افزایش دهید!

فرصت ها را بخوبی شناسایی کنید!

از چالش ها و موانع براحتی عبور کنید!

در کسب و کارتان بهترین باشید!

شما در این راه تنها نیستید!

home-online-art-faqs-image

مشاوره کسب و کار

در مسیر رشد و توسعه کسب و کارتان، هرجا که نیاز به راهنمایی داشتید روی ما حساب کنید!
home-online-art-box-image-01

مـربـی کسب و کار

مربی کسب و کار در کمک به کارآفرینان و صاحبان مشاغل برای عبور از چالشها و موانع نقش مهمی ایفا میکند!
home-online-art-app-download-image

همه محصولات آموزشی

در اپلیکیشن "بهشت من"